750 kişilik öğrenci yurdu yeni eğitim

750 kişilik öğrenci yurdu yeni eğitim öğretim yılında hizmete giriyor


SİİRT (A.A) - Yüksek Öğrenim Kredi Ve Yurtlar Kurumunun Siirtte yaptırdığı 750 kişilik öğrenci yurdunun yeni eğitim öğretim yılında öğrenci alımına başlayacağı belirtildi.
     Yurdun eksikliklerini gidermek ve yapılan çalışmaları yerinde görmek için Siirte gelen Yüksek Öğrenim Kredi Ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdür Yardımcısı Metin Yılmaz, yaptığı açıklamada, Yurt Kurun çağın teknolojik gelişimine paralel olarak geliştiğini ve değiştiğini söyledi.
     Gençliğe verdikleri değerin göstergesi olarak lüks ve modern yurtlar inşa ettiklerini ifade eden Yılmaz, şöyle dedi:
     Bu yurtlardan biride Siirt yurdumuzdur. Siirte yakışacak lüks ve modern yurdumuz yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin hizmetine sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 750 kişilik yurdumuzun yatakları bazadan olup içerisinde lavabo, tuvalet ve banyo barındıran odalar şeklinde olacak. Ayrıca 1 ve 3 kişilik olan odalar öğrencilerimize büyük kolaylıklar kazandıracaktır. Bütün platformda öğrencilerimizin her şeyin en iyisini hak ettiğini dile getiriyor kendi hayatımızın ve gelecekteki insanlarımızın daha refah içerisinde olmaları için gençlerimizin önünü açmamız ve onların kendilerini geliştirirken ülkemize yararlı birer birey oluştukları dönemlerde kalabilecekleri huzurlu ortamı onlara sağlamamız bizlerin asli görevidir. Bu çerçevede üzerimize düşen görevi layığı ile yapmaya çalışıyoruz.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen/Nail Kadırhan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber 750 kişilik öğrenci yurdu yeni eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER