77. Atatürk Kır Koşusu

77. Atatürk Kır Koşusu -Simav ilçesinde düzenlenen koşuda, yıldız kızlarda Şaphane Ortaokulundan Zeynep Subaşı birinci oldu


KÜTAHYA (A.A) - Milli Eğitim ile Gençlik ve Spor bakanlıklarınca ülke genelinde düzenlenen 77. Atatürk Kır Koşusunun Simav bölümünde birinciliği, Şaphane Ortaokulundan Zeynep Subaşı elde etti.
     Yıldız kızlar kategorisinde gerçekleştirilen koşuya, Simav, Şaphane ve Pazarlar ilçelerindeki ortaokul ile lise ve dengi okullardan öğrenciler katıldı.
     Öğrencilerin, Yeşilova Düğün Salonu ile Eynal Futbol Sahası arasındaki 2 bin metrelik parkurda yarıştığı koşuda birinciliği Şaphane Ortaokulundan Zeynep Subaşı kazandı. Aynı okuldan Zehra Nur Şengel, Havva Yalçınkaya ve Nursel Coşkun da ilk 4e giren diğer öğrenciler oldu.
     Şaphane Ortaokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Tahir Yardımcı, koşu sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, okul olarak hem ferdi hem de takım birincisi olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.
     Koşudan önce birinciliği beklediklerini belirten Yardımcı, İlk 4 sporcunun okulumuzdan olması, mutluluğumu daha da artırdı. Öğrencilerimle gurur duyuyorum dedi.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber 77. Atatürk Kır Koşusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER