8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri -Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarınca sergilenen gösteride çok sesli korı ve tiyatro aynı sahnede buluştu


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarınca sergilenen gösteride çok sesli koro ve tiyatro aynı sahnede buluştu.
     Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında Kültür Salonunda konservatuvarın çok sesli korosu ve tiyatro bölümü birlikte sahneye çıktı. İhsan Kılavuz yönetimindeki tiyatro bölümünü oyuncuları, ünlü kadın oyunlardan Agafya, Jandark, Lamassi, Medea, Sevtap, Ayşe Sultandan bölümler sahneledi.
     Oyunlara Nikolay Merdzhanov yönetimindeki çok sesli koro da şarkılarıyla eşlik etti. Koro, Üç kız bir ana, kanatları gümüş, kızılcıklar oldu mu, gelin ağlatma, Lalitsa, Mattonamiacara, Mehmetyo, çalınan sakız akıyor eserlerini seslendirdi.
     Öte yandan Yeni Mahalle Kültür Merkezinde sanatçı Alev Akayanın taş yerine deri kullanarak yaptığı mozaikler sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Serginin açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın yaptı. Akaydın, Akayaya çiçek sundu.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER