8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -AK Parti Sivas İl Başkanı: Kadınlarımız şefkatin, fedakarlığın, sabrın ve özverinin sembolüdür


SİVAS (A.A) - AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Kuru, mesajında, Bizler, tarih boyunca her zaman kadınları baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir medeniyetin mirasçılarıyız. Tarihin her döneminde Türk toplum ve aile yapısında tartışılmaz bir yere sahip olan kadınlarımız, aile kurumumuzun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi ve koruyucusu rolünü üstlenerek, şefkatin, fedakarlığın, sabrın ve özverinin sembolü olmuştur ifadelerini kullandı.
     Toplumun temelinin aile, ailenin temelinin ise kadın olduğunu belirten Kuru, şunları kaydetti:
     Kadınların anne olarak gelecek nesilleri yetiştirme konusunda gösterdikleri fedakarlık, annelik duygusu ve ailesini ayakta tutma çabası her türlü takdire ve övgüye layıktır. Bu nedenle geleceğe güvenle bakabilmek, kadını ve kadın haklarını önemsemekle doğru orantılıdır. Ne mutlu bize ki milletçe, tarih boyunca her zaman kadınları baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bu vesileyle aramızdan ayrılan kadınlarımıza rahmet diler, başta Sivaslı kadınlar olmak üzere bütün kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlar sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER