8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -Kozan Belediye Başkanı Özgan: Kadınlarımız, toplumun oluşmasında gerekli temel yapı taşlarının en önemlisidir


ADANA (A.A) - Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kadınlarımız, toplumun oluşmasında gerekli temel yapı taşlarının en önemlisidir ifadesini kullandı.
     Özgan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, kadınların etkisinin hayatın her alanında görülmesinin sevindirici bir gelişme olduğunu ifade etti.
     Kadınların, toplumun oluşmasında gerekli temel yapı taşlarının en önemlisi olduğunu belirten Özgan, şöyle devam etti:
     Nesillerin ve nesilleri geleceğe taşıyan liderlerin yetişmesinde en önemli görev, kutsal sıfat olan anne sıfatına sahip kadınlarımızındır. Bu kutsal sıfata sahip kadınlarımız, annelerimiz, bizlerin baş tacı konumunda olup, milli mücadele yıllarında da vatan savunmasında önemli görevler almışlardır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkün de Kadınlarımız hatta erkeklerden daha çok aydın, daha çok feyizli ve daha fazla bilgili olmaya mecburdurlar sözünde belirttiği gibi, toplum kadınlardan artık daha fazla başarı beklemektedir. Kadınlar, kendilerini eksik görmemeli, her işi yapabilecek hakka ve güce sahip olduğunu bilmelidir. Hiç kimse kadınların hayatımızdaki yerini inkar edemeyeceği gibi kadınlarımızda kendilerine verilen önemi, değeri iyi gözlemlemelidirler. Bu vesile ile başta annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER