Milliyet'ten İmralı tutanakları itirafı!

İmralı tutanaklarını yayınlayan Milliyet'in Ankara Temsilcisi Fikret Bila, tutanaklardaki bazı isimleri çıkardıklarını söyledi.

Milliyet'ten İmralı tutanakları itirafı!

Milliyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Fikret Bila, "İmralı Tutanakları"nı yayınlarken bazı isimleri çıkardıklarını itiraf etti. CNN Türk'te "Parametre" programına katılan Bila, tutanakları yayınlarken metnin küçük bir kısmını çıkardıklarını söyledi. 

Fikret Bila'nın açıklamaları şöyle;

"Bizim yayınlamadığımız kısım dediğimiz çok küçük notlardır. Bunlar da konuyla ilgili olmayan bazı isimler geçiyordu. Bunlar Yazı İşleri tarafından yayınlanması uygun görülmedi ve ayıklandı. Bu söylediğim notlar bir paragrafı ya bulur ya bulmaz. Dediğim gibi bir iki isim geçiyordu. Konuyla ilgisiz sohbet kısmı vardı. Onu Yazı İşleri ayıkladı, özel hayata müdahale olmasın diye."

Fikret Bila'nın "çıkardık" dediği ismin Milliyet yazarı Can Dündar olduğu iddia edilmişti. Önceki gün SkyTürk'te bir programa katılan Mehmet Baransu, Milliyet'in "Emre Uslu ve kendisini andıçladığını", tutanaklarda adı geçen kendi yazarları Can Dündar'ı ise çıkardığını söylemişti.
<< Önceki Haber Milliyet'ten İmralı tutanakları itirafı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER