8. Runtalya Maratonuna doğru

8. Runtalya Maratonuna doğru -Runtalya Maratonu kapsamında düzenlenecek halk koşusu ve yüksek topuk koşusuna için kayıtlar başladı


ANTALYA (A.A) - Antalyada bu yıl 8incisi düzenlenecek Runtalya Maratonu kapsamında yapılacak halk koşusu ve yüksek topuk koşusu için kayıtların başladığı bildirildi.
     Bu yıl TerraCity Alışveriş Merkezi sponsorluğunda gerçekleştirilecek geleneksel halk koşusunun startı 2 Martta saat 11.00de verilecek. TerraCity AVM önünden start alan yarışmacılar, 4 kilometrelik parkuru yine alışveriş merkezi önünde tamamlanacak.
     Herhangi bir derecelendirmenin yapılmayacağı koşuda katılımcılara sertifika ve çekilişle sürpriz hediyeler verilecek. Halk koşusuna katılmak isteyenler 1 Marta kadar TerraCity AVMde kurulacak kayıt standında kayıt yaptırarak koşu numaralarını alabilecek.
    
     -Runtalyada topuk sesleri-
    
     İlki geçen yıl düzenlenen ve büyük ilgi gören yüksek topuk koşusu da 2 Martta yapılacak. Yüksek ve ince topuklu ayakkabılı kadınların katılacağı yarış, saat 10.30da TerraCity AVM önünden start alacak. 100 metrelik yarışı tamamlayanlar arasında birinci 3 bin lira, ikinci 2 bin lira, üçüncü yarışmacı ise bin liralık ödülün sahibi olacak.
     Katılımcılara ayrıca madalya ve sertifika verilecek. 100 kişi ile sınırlı olacak Runtalya Yüksek Topuk Koşusuna katılmak isteyenler, 28 Şubata kadar TerraCity AVMde kurulacak Runtalya standında kayıt yaptırabilecek.
    
     Muhabir: Güç Gönel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 8. Runtalya Maratonuna doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER