8. Runtalya Maratonuna doğru

8. Runtalya Maratonuna doğru -Bu yıl 8incisi düzenlenecek ve 2-3 Mart tarihlerinde koşulacak Runtalya Maratonu için bugüne kadar 3 bin 820 sporcunun kayıt yaptırdığı bildirildi


ANTALYA (A.A) - Bu yıl 8incisi düzenlenecek ve 2-3 Mart tarihlerinde koşulacak Runtalya Maratonu için bugüne kadar 3 bin 820 sporcunun kayıt yaptırdığı bildirildi.
     Runtalya Maratonu Yarış Direktörü Nergiz Gürler Büyüksungur, Manavgat ilçesine bağlı Evrenseki beldesinde Commodore Elite Otelde düzenlediği basın toplantısında, maratona yurt içi ve yurt dışından şu ana kadar 3 bin 820 sporcunun kayıt yaptırdığını söyledi.
     Büyüksungur, yarışmaların 42 kilometrelik maraton, yarı maraton, 10 kilometrelik halk koşusu, tekerlekli sandalyeli engelliler koşusu, halk koşusu, yüksek topuk koşusu ve minik adımlar koşusu olarak 7 kategoride yapılacağını kaydetti.
     Runtalya Maratonunun bu yıl Cam Piramit önünden başlayıp aynı noktada biteceğini bildiren Büyüksungur, Bu yıl 42 kilometrelik maratonda sporcular Atatürk Caddesi, Işıklar, Eski Lara Yolu, Fener, Lara Becah sahil yolu ve Laraya kadar uzanan güzergahta koşacak ve başlangıç noktası olan Cam Piramitte koşuyu sonlandıracak. 2 Martta koşulacak TerraCity AVM Halk Koşusu için de şu ana kadar 2 binin üzerinde kişi kaydını yaptırdı dedi.
     Büyüksungur, geçen yıl Runtalya Yüksek Topuk Koşusunun büyük bir ilgi gördüğünü dile getirerek, bu yıl da yarışmanın Runtalyaya renk katacağını söyledi. Yarışmayı 100 kişi ile sınırlandırdıkları, yarışma için şu ana kadar 80 kişinin kayıt yaptırdığını bildiren Büyüksungur, kontenjanın kısa sürede dolacağına inandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 8. Runtalya Maratonuna doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER