A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Petorak,

A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Petorak, Muğla Ormanspor ile anlaştı -Erkekler Bölgesel Liginde mücadele eden Muğla Ormanspor Kulübünün başına A Milli Kadın Basketbol Takımı Yardımcı Antrenörü Ömer Petorak getirildi (Fotoğrafl


MUĞLA (A.A) - Erkekler Bölgesel Liginde mücadele veren Muğla Ormanspor Basketbol Takımı, A Milli Kadın Basketbol Takımı Yardımcı Antrenörü Ömer Petorak ile anlaştı.
     Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde düzenlenen törenle Ormanspor ile sözleşme imzalayan Ömer Petorak, Bodruma yerleşmesi dolayısıyla Ormansporun teklifine sıcak baktığını, hedefinin bölgede basketbolun gelişmesine destek vermek olduğunu söyledi.
     Petorak, amaçlarının mücadeleci, başarılı bir takım yaratmak olduğunu ifade ederek, eldeki imkan ve bütçe ile en iyisini yapmaya çalışacaklarını belirtti.
     Ormansporda bugüne kadar güzel işler yapıldığını dile getiren Petrorak, Muğlaya layık bir takım oluşturacağız. Önemli olan sadece üst düzey bir başarı elde etmek değil, Muğlanın gençlerine ve halkına olabildiğince hizmet etmek. Takımın alt yapısıyla, oynayacağımız maçlarla, her yaştan izleyicimize keyif vermeyi hedefliyoruz. İnşallah bunu hep birlikte başaracağız dedi.
     Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım ise takımlarının Petorakla başarılara imza atacaklarına inandığını, kadrolarının çok iyi olduğunu dile getirdi.
     Geçen yıl bölgesel ligde birinci olduklarını, ancak yükselme grubunda başarı elde edemediklerini anlatan Yıldırım, Petorak ile yaptıkları anlaşma ile takımlarının bu yıl daha başarılı olacağını kaydetti.
     Konuşmaların ardından sözleşmeyi imzalayan Ömer Petoraka Yıldırım, çiçek ve Ormansporun flaması hediye etti.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Petorak, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER