AAdan 4 dilde ramazan haberleri

AAdan 4 dilde ramazan haberleri -Anadolu Ajansı, ramazan ayı boyunca abonelerine Müslümanların yaşadığı bölgelerden haber, fotoğraf ve görüntü servis edecek -AAnın deneyimli muhabirleri, zengin içerikli haberleriyle Bosnadan M


ANKARA (A.A) - Müslümanlar için önemli zaman dilimlerinden olan ramazan ayında Anadolu Ajansı 7 kıta ile haber kardeşliği kuracak.
     Dünyanın dört bir yanındaki Müslümanların ramazan etkinliklerini haber, fotoğraf ve görüntülü olarak abonelerine duyuracak olan AA, zengin içerikli haberlerini 4 dilde yayımlayacak.
     Anadolu Ajansı, ramazan ayında Müslümanların yaşadıkları manevi atmosferi ve ramazan uygulamalarını deneyimli kadrosu ile abonelerine ulaştıracak.
    
     -AA, haberleri ile gönül köprüsü oluşturacak-
    
     Sahur, iftar ve teravih başta olmak üzere ülkelere özel ramazan uygulamaları, gelenek ve görenekleri haberleştirecek olan AA, ramazan ayı boyunca abonelerine Müslümanların yaşadığı her coğrafyadan haber, fotoğraf ve görüntü servis edecek.
     Anadolu Ajansı muhabirleri, dünyanın dört bir yanında yaşayan Müslümanların iftar sofralarının yanı sıra bu aya yönelik özel süslemelerine de bültenlerinde yer verecek. Bosnadan Mısıra, İngiltereden Çine, Avustralyadan Libyaya Müslümanların bulunduğu ülkeler arasında gönül köprüsü oluşturacak olan AA, haberlerini Türkçe, İngilizce, Arapça ve Boşnakça dillerinde yayımlayacak.
    
     -Türkiyenin manevi atmosferini AA yansıtacak-
    
     Anadolu Ajansı, Türkiyede de rahmet ayının insanı kuşatan manevi iklimini yansıtan haberlere geniş yer verecek. Ramazanın önemini ve yardımlaşma duygusunu ön plana çıkaran haberleri ile abonelerinin karşısına çıkacak olan AA, röportajlar, kutsal emanetler, camilerdeki etkinlikler, ramazan eğlenceleri ve şenliklerine dair haberler de yayımlayacak. Ayrıca, iftar ve sahura dair haberlerle ilgili detaylar da yine AAda olacak.
    
     Muhabir : Yusuf Çelebi
     Yayıncı : Ziver Büyüktaş
<< Önceki Haber AAdan 4 dilde ramazan haberleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER