AAnın yılın fotoğrafı oylaması

AAnın yılın fotoğrafı oylaması -Erzurum Valisi Öztürk ile İŞKUR Genel Müdürü Yazıcı, Anadolu Ajansınca düzenlenen Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı


ERZURUM (A.A) - Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk ile İŞKUR Genel Müdürü Nusret Yazıcı, Anadolu Ajansınca düzenlenen Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı.
     Yılın fotoğrafları anketine katılan Vali Öztürk, AA foto muhabirlerinin çektiği ve 36 kareden oluşan Yılın Fotoğrafları galerisini bir süre inceledi.
     Fotoğrafların hepsinin güzel olduğunu ifade eden Öztürk, Kutsal Topraklarda Bayram Coşkusu ve Bangladeşe sığınan Rohingya Müslümanları başlıklı fotoğraflara oy verdi.
     AAnın önemli çalışmalara imza attığını belirten Vali Öztürk, AA Erzurum Bölge Müdürü Zekeriya Kayaya teşekkür etti.
     Bir program için Erzurumda bulunan İŞKUR Genel Müdürü Nusret Yazıcı da fotoğraf galerisini bir süre inceleyerek, bazı fotoğraflara oy verdi.
     Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Aydın Denktaş - Cumhurbaşkanı Gül, Erçek Gölünde flamingoların görsel şöleni başlıklı fotoğrafları beğendi.
     AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç da 36 kareden oluşan Yılın Fotoğrafları galerisindeki bazı fotoğraflara oy verdi.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber AAnın yılın fotoğrafı oylaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER