AA ekibine çirkin saldırı

AA ekibine çirkin saldırı -Düzce Valisi Yılmaz, saldırıyı kınadı (Fotoğraflı - Görüntülü)


DÜZCE (A.A) - Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Anadolu Ajansı (AA) ekibine yapılan saldırıyı kınadı.
     Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gazetecilerin fedakar şekilde çalıştıklarını ve yöneticilere ufuk açacak haberler yaptıklarını söyledi.
     Türkiyeyi güzel yarınlara çalışan gazetecilerle taşıdıklarını ve bu yolda fedakarlık gösterdiklerini ifade eden Yılmaz, Bir yarış ve kervan içindeyiz, bu kervanda birlikte yol alıyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun diye konuştu.
     10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde gazetecilerin değerinin anlaşılması gerektiğini vurgulayan Yılmaz, şunları dile getirdi:
     Ankarada saldırıya uğrayan AA muhabirlerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sizler her fedakarlığa hazırsınız. İşiniz, göreviniz zor ama şanlı bir görevin temsilcileri hizmetkarlarısınız. Kimse sizleri doğru bildiğiniz yolda engelleyemez ve durduramaz. Siz bu yolda koşacaksınız hiç durmadan. Neden koşacaksınız- Aziz Türkiye için, aziz Türk Milleti için koşacaksınız. Size öyle bir şevk geliyor ki düşmek, kalkmak sizi asla yormaz. Bir projeyi bitirir, diğerine başlarsınız. Hiç durmaksızın çalışıyorsunuz.
     Bu tür çirkin saldırılar sizi durduramayacaktır. Ben arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyorum ve sizlere de görevlerinizde daim başarılar diliyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AA ekibine çirkin saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER