AB Grundtvig Öğrenme Ortaklığı projesi

AB Grundtvig Öğrenme Ortaklığı projesi


MERSİN (A.A) - Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odasının AB Grundtvig Öğrenme Ortaklığı projesi kapsamında ilçeye gelen heyet, belediye ile ziraat odasını ziyaret etti.
     Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şenle Tarsus Belediye Başkan yardımcısı Kerim Tufanı makamında ziyaret eden heyette İspanya, Polonya ve Bulgaristandan gelen 5 öğretmen, 1 avukat ve 1 veteriner bulunuyor.
     Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Tufan, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan çalışmalar kapsamında yapılan ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.
     Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ise, söz konusu eğitim projesinin Türkiyede şoförler ve otomobilciler odaları içinde bir ilk olduğunu belirterek, Bu projeyi aynı zamanda hem ülkemizin hem de bölgemizin tanıtımı amacıyla yürütmekteyiz. Farklı bir kültürü ve dillerini öğrenme fırsatı yakalarken aynı zamanda kendi kültürümüzü doğru olarak tanıtma imkanı bulmaktayız dedi.
     Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer de Avrupalı heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tarsusun, verimli topraklara sahip olduğunu ve dünyanın en çok ürün çeşidi yetiştirilen yer olduğunu söyledi.
     Tarsus çiftçisinin teknolojiyi çok yakından takip ettiğini ve modern tarım yaptığını belirten Ali Ergezer, Avrupalı konuklara nar, portakallı baklava ve narenciye suyu ikram etti.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AB Grundtvig Öğrenme Ortaklığı projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER