Abana ve Bozkurt ilçelerinin birleşmesi

Abana ve Bozkurt ilçelerinin birleşmesi -Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş: -Bu birleşme güle oynaya, huzurla, severek anlaşarak olur, olmazsa da olmaz


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Abana ve Bozkurt ilçelerinin birleşmeleri ile ilgili Bu birleşme güle oynaya, huzurla, severek anlaşarak olur, olmazsa da olmaz diye konuştu.
     Vali Bektaş, Kastamonu İl Genel Meclis Üyeleri tarafından Bozkurtun İlişi köyünde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, bu sene köy yollarının asfaltlanması işine, meclis üyelerinin kararlığıyla gireceklerini belirterek, Bu yol işini artık tamamlamak istiyoruz dedi.
     Bektaş, gazetecilerin Abana ve Bozkurt ilçelerinin birleşerek tek ilçe olmasıyla ilgili sorusu üzerine Abanabozkurt isminin kulağa hoş geldiğini söyledi.
     Bu iki ilçenin fiilen birleşmiş durumda olduğunu, kendilerinin de bunu resmileştirmek istediğini aktaran Bektaş, Abana ve Bozkurtu daha da yakınlaştırmanın peşinde olduklarını ifade etti.
     Bektaş, arada ufacık bir olumsuzluk, soğukluk olacaksa böyle bir işin içinde olmayacaklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:
     Tabandan gelen talepler doğrultusunda böyle bir düşünce oluştu. Bu birleşme güle oynaya, huzurla, severek anlaşarak olur, olmazsa da olmaz. İlçeler, bugüne kadar geldiği gibi gider. İki ilçe arasında asla bir kırıcılık, huzursuzluk istemiyoruz. Lütfen insanlar birbirlerine iyi davransınlar, birbirlerini kırmasınlar. Buradan, Abanalılara ve Bozkurtlulara sesleniyorum. Siz burada yaşayacaksınız, burada komşusunuz, akrabasınız. Birbirinizin arasına soğukluk girmesine benim gönlüm razı olmaz. Bunu herkes açık ve net bilsin. Toplantılar yapılır, konuşulur, tartışılır. Ama birbirimize karşı asla kırıcı olmamalıyız. Eğer böyle bir şey hissedersek biz yokuz.
     Toplantıya, Bozkurt Kaymakamı Hayrettin Çiçek, İl Genel sekreteri Tahir Zafer Karahasan, İl Genel Meclis üyeleri ve daire amirleri katıldı.
    
     Muhabir: Ümit Yorulmaz
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Abana ve Bozkurt ilçelerinin birleşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER