ABDnin Ankara Büyükelçiliği girişindeki patlama

ABDnin Ankara Büyükelçiliği girişindeki patlama -Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: -Türkiyenin muazzam yükselişini hazmedemeyenler Türkiye ile uğraşıyorlar ama biz sabırla, metanetle, kararlılıkla hedefimize doğru ilerleyeceğiz


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ABDnin Ankara Büyükelçiliği girişinde meydana gelen patlamaya ilişkin, Türkiyenin muazzam yükselişini hazmedemeyenler Türkiye ile uğraşıyorlar ama biz sabırla, metanetle, kararlılıkla hedefimize doğru ilerleyeceğiz dedi.
     Eroğlu, Afyonkarahisarda partisinin il başkanlığında gazetecilere yaptığı açıklamada, ABDnin Ankara Büyükelçiliği önünde menfur bir saldırı meydana geldiğini hatırlatarak, şöyle konuştu:
     Türkiyenin büyümesini hazmedemeyenler var. Türkiyenin muazzam yükselişini hazmedemeyenler Türkiye ile uğraşıyorlar ama biz sabırla, metanetle, kararlılıkla hedefimize doğru ilerleyeceğiz. Bizim önümüzü kimse kesemez. Türkiye, 21. asırda yıldız bir ülke olarak tarihe mührünü vuracak, 21. asır bizim asrımız olacaktır. Bu şanlı milletin asrı olacaktır.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan - Canan Tükelay / Deniz Açık
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber ABDnin Ankara Büyükelçiliği girişindeki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER