Acıbadem Kadınlar Voleybol 1. Ligi

Acıbadem Kadınlar Voleybol 1. Ligi -CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 1. lige yükselen Çanakkale Belediyespor Kadın Voleybol Takımını kutladı


ÇANAKKALE (A.A) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Acıbadem Kadınlar Voleybol 1. Ligine yükselen Çanakkale Belediyespor Kadın Voleybol Takımını kutladı.
     CHP Basın Biriminden yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlunun Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhanı telefonla arayarak, kadın voleybol takımını kutladığı ve başarılarının devamını dilediği belirtildi.
     Gökhanın spora ve sporcuya verdiği desteğin çok anlamlı olduğuna dikkati çeken Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:
     "Ben sık sık kadınlarımıza ve gençlerimize çok güvendiğimi söylüyorum. Çanakkale kadın voleybol takımımızın başarısı bu güvenimin boş olmadığını bir kez daha ortaya çıkardı. Olanak sağladıkça, güvendikçe kadınlarımız da gençlerimiz de her alanda büyük başarılara imza atmaya devam edeceklerdir. Elbette bu başarıda Belediye Başkanımızdan, Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol takımımızın antrenörü Vedat Mekike, tek tek kutladığım ve yanaklarından, alınlarından öptüğüm voleybolcularımızdan, kulüp yöneticilerimize, taraftarlarımızdan malzemecisine kadar herkesin büyük payı katkısı ve emeği vardır. Çünkü, Voleybol da bir takım oyunudur. Bayan voleybolcularımızda takımları için yapmaları gereken ne varsa yaptılar ve kazandılar. Takım oyunu oynayanlar, bu konuda ter dökenler hep kazanırlar. Çanakkale Belediye Spor Bayan Voleybol takımımızı kutluyor, Acıbadem Kadınlar Voleybol 1. Liginde de başarılar diliyorum."
    
     Muhabir: Barış Gündoğan
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Acıbadem Kadınlar Voleybol 1. Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER