Adanada 1i çocuk 3 kişinin öldüğü

Adanada 1i çocuk 3 kişinin öldüğü silahlı kavga -Aralarında husumet bulunan kişi ile kardeşini ve o sırada yoldan geçen çocuğu öldürdüğü iddia edilen sanığın 3 kez müebbet hapsi istendi


ADANA (A.A) - Aralarında husumet bulunan kişi ile kardeşini ve o sırada yoldan geçen çocuğu öldürdüğü iddia edilen sanık hakkında 1i ağırlaştırılmış 3 kez müebbet hapis cezası istendi.
     Merkez Yüreğir ilçesinde, Mehmet Akçad (46), kardeşi Hüseyin Akçad (25) ve Mehmet Demirin (7) av tüfeğiyle öldürülmesi olayıyla ilgili iddianame hazırlandı.
     İddianamede, cinayet sanığı Y.Inın arasında husumet bulunan Mehmet Akçada av tüfeğiyle ateş ettiği, aynı zamanda Akçadın kardeşi Hüseyin Akçad ile yoldan geçen Mehmet Demiri yaraladığı, 3 kişinin kaldırıldıkları hastanelerde yaşamlarını yitirdiği belirtildi.
     Sanığın 3 kişinin ölümüyle ilgili suçlamaları kabul ettiği, ancak olay öncesinde Mehmet Akçadın kendisine küfür ettiğini ileri sürdüğü kaydedildi. İddianamede, sanığın olayın ardından av tüfeğini bırakarak komşusunun bahçesinden atlayıp kaçtığı, kendisine yönelik silah kullanıldığı iddiasının ise doğru olmadığının anlaşıldığı bilgilerine yer verildi.
     Y.I. hakkında 1i ağırlaştırılmış 3 kez müebbet hapis cezası istendi.
    
     -Olay-
    
     Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesinde 13 Temmuz 2012de yaşanan olayda, aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki aile arasında tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Y.I, av tüfeğiyle Mehmet Akçad ve kardeşi Hüseyin Akçada ateş etmişti.
     Mehmet ve Hüseyin Akçad ile o sırada yoldan geçen 7 yaşındaki Mehmet Demir hayatını kaybetmiş, Mehmet Demirin evlerindeki buzdolabı çalışmadığı için, komşularına buz almaya giderken vurulduğu öğrenilmişti.
     Cinayet zanlısı Y.I, olaydan yaklaşık 5 ay sonra Tekirdağda yakalanmıştı.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanada 1i çocuk 3 kişinin öldüğü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER