Adanada 3 kişinin öldüğü silahlı kavga

Adanada 3 kişinin öldüğü silahlı kavga -5 ay önce meydana gelen olayda 1i çocuk 3 kişinin ölümüne neden olduğu ileri sürülen zanlı Tekirdağda yakalandı


ADANA (A.A) - Adanada, 5 ay önce meydana olayda 1i çocuk 3 kişinin ölümüne neden olduğu iddia edilen zanlı Tekirdağda yakalandı.
     Alınan bilgiye göre, 13 Temmuzda meydana gelen silahlı kavga sırasında av tüfeğiyle Hüseyin ve Mehmet Akçad ile o sırada yoldan geçen 7 yaşındaki Mehmet Demiri öldürdüğü ileri sürülen Yaşar I. olaydan sonra kaçtı.
     Zanlının yakalanması için araştırma yapan Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerin, Yaşar Inın Tekirdağda bir eczaneden ilaç aldığını belirledi.
     Araştırmalarını bu yönde genişleten ekipler, tanınmamak için sakal uzatan ve başka bir kişi adına hazırlanmış sahte nüfus cüzdanı kullanan Yaşar Inın adresini tespit etti.
     Düzenlenen operasyonda yakalanan zanlının üstünden bir adet tabanca, iki adet şarjör ile 16 adet mermi çıktı.
     Zanlı getirildiği Adanada, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
    
     -Olay-
    
     13 Temmuzda merkez Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesinde meydana gelen olayda, daha önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki aile arasında tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yaşar I. pompalı tüfekle Hüseyin Akçad, Mehmet Akçada ateş etmişti.
     Olayda Hüseyin ve Mehmet Akçad ile o sırada yoldan geçen 7 yaşındaki Mehmet Demir ağır yaralanmış, 3 kişi de kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetmişti.
     Bu arada, 7 yaşındaki Mehmet Demirin evlerindeki buz dolabı çalışmadığı için, komşularına buz almaya giderken vurulduğu öğrenilmişti.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık - İbrahim Erikan
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanada 3 kişinin öldüğü silahlı kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER