Adanada blues konseri

Adanada blues konseri -Efes Pilsen Blues Festivali kapsamında Adanaya gelen blues müziğinin ustaları, müzikseverlerle buluştu


ADANA (A.A) - Efes Pilsen Blues Festival 23 kapsamında Adanaya gelen blues müziğinin ustaları, müzikseverlerle buluştu.
     Hilton Otelde düzenlenen etkinlikte, Grammy ve Emmy başta olmak üzere birçok uluslararası prestijli organizasyonda ödüle layık görülen armonika blues üstadı Billy Branch ve grubu The Sons of Blues sahne aldı.
     Konserde, Teksas Blues tarzının önemli temsilcilerinden elektronik blues gitaristi Smokin Joe Kubek & Bnois King ile 2009 Blues Müzik Ödüllerinde En İyi Yeni Sanatçı ödülü, 2010 ve 2011 yıllarında En İyi Baterist ödülüne layık görülen, Legendary R.L. Burnsideın torunu ve dünyanın en iyi davulcularından Cedric Burnside de bluesseverlerle buluştu.
     Billy Branchın özel konuğu olarak festivale katılan, kariyerinde Junior Wells, Jimmy Dawkins, Bobby Rush, Buddy Guy, Albert King, Professor Eddie Lusk ve B.B. King gibi isimlerle aynı sahneyi paylaşan, Mississippili Blues sanatçısı Zora Young da hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı.
     Bu yıl 23üncüsü düzenlenen Efes Pilsen Blues Festival kapsamında Adanadan sonra, Hatay, KKTC, Gaziantep, Diyarbakır, Erzurum, Trabzon, Ankara, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, İstanbul, Edirne, Çanakkale ve İzmirde toplam 24 konser düzenlenecek.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık - İbrahim Erikan
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Adanada blues konseri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER