Adanada cinsel saldırı davası

Adanada cinsel saldırı davası -İkiz kardeşlere cinsel saldırıda bulunduğu öne sürülen sanık, 49 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı


ADANA (A.A) - Adanada ikiz erkek kardeşlere cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen sanık, 49 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.
     Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesindeki davada, sanık Sadık Ayselbuz (51) ile müşteki baba İ.A (45) hazır bulundu. Savcının mütalaasına göre, 15 Temmuz 2010 tarihinde devriye gezen güven timleri, Yüreğir ilçesi Sinanpaşa Mahallesindeki bir köprünün altında belden yukarısı çıplak haldeki sanık Ayselbuz ile yanında yatan 3 erkek çocuğu gördü.
     Gözaltına alınan Ayselbuz, çocukların kendisine yemek getirdiğini ve hava sıcak olduğu için üzerini çıkardığını söyledi.
     Polisleri görerek kaçtıktan sonra yakalanan çocuklar ise kağıt toplayıcılığı yaptıklarını, karşılaştıkları sanığın kendilerine döner ısmarladıktan sonra tecavüz ettiğini ifade etti.
     Doktor raporunda çocukların cinsel saldırıya uğradıklarının belirlenmesi üzerine, Ayselbuz nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
     Daha sonra Ayselbuz hakkında, ikiz kardeşler H.A ve S.Aya (12) cinsel saldırı suçundan Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesinde, İ.Çye (13) cinsel saldırı suçundan ise Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesinde 2 ayrı dava açıldı.
     Sanık Ayselbuz, son duruşmadaki ifadesinde suçlamayı kabul etmediğini belirterek, Olay anında alkollüydüm, ne olduğunu hatırlamıyorum. Ama etrafta iş yerleri ve polis vardı. Çocuklar bağırsa onlar duyardı dedi.
     H.A ve S.Anın babası İ.A ise, şikayetçi olduğunu belirterek, sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.
     Hakim, sanık Ayselbuzu 2 kardeşe karşı cinsel saldırı ve hürriyetinden yoksun kılma suçlarından toplam 47 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırdı.
     Bu arada, Ayselbuz hakkında İ.Çye cinsel saldırı suçundan Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesinde açılan davanın devam ettiği ve sanık hakkında 22 yıl 6 ay hapis cezası istendiği öğrenildi.
    
     Muhabir: Aycan Demirel/Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Adanada cinsel saldırı davası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER