Adanada hırsızlık operasyonları

Adanada hırsızlık operasyonları -Gece saatlerinde, evlerin pencere demirlerini sökerek veya kırarak hırsızlık yaptıkları iddiasıyla 3 kişi yakalandı


ADANA (A.A) - Adanada gece saatlerinde evlerin pencere demirlerini sökerek veya kırarak hırsızlık yaptığı iddiasıyla 3 kişi yakalandı.
     Alınan bilgiye göre İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Narlıca, İsmetpaşa, Gürselpaşa, Bahçelievler, Barış, Demetevler ve Yeşilevler mahallelerinde, gece saatlerinde evlerin pencere demirlerini sökerek veya kırarak hırsızlık yaptığı iddia edilen kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
     Yapılan operasyonla G.Ç, C.B, ve M.Ş. yakalanırken, bu kişilerin yakalanmasıyla 15 ayrı hırsızlık olayının aydınlatıldığı bildirildi.
     Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
     Bu arada dün Güzelevler Mahallesinde kapkaç yöntemiyle hırsızlık yaptıktan sonra motosikletle kaçmaya çalışan O.Enin de, kovalamacanın ardından Güven Timleri tarafından yakalandığı belirtildi.
     Çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen O.Enin yakalanmasıyla 4 ayrı hırsızlık olayının aydınlatıldığı, zanlının emniyetteki işlerinin ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Adanada hırsızlık operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER