Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen:

Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen: -Bugüne kadar siyasette kendime hiç hedef koymadım. Koyduğum tek hedef şudur ki çalışmak, çalışmak ve üretmek


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Antalya Eczacı Odasını ziyaret etti.
     Süleyman Evcilmen, Antalya Eczacı Odasını ziyaret ederek, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu ve oda üyelerinin sorularını yanıtladı.
     Evcilmen, kentlerin yaşayan bir organizma olduğunu, bu organizma içinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yaptığını ifade ederek, Daha öncesinde de 16 yıl üst düzey siyasetin içerisindeydim. Bugüne kadar siyasette kendime hiç hedef koymadım. Koyduğum tek hedef şudur ki çalışmak, çalışmak ve üretmek dedi.
     Çalışmanın ve üretilen hizmetlerin benimsendiğinin göstergesinin vatandaşlardan gördüğü olumlu tepkiler olduğunu kaydeden Evcilmen, bunun kendisini son derece mutlu ettiğini, daha iyi hizmetleri ortaya koyarak, bu olumlu tepkilerin sayılarını artırmak istediklerini anlattı.
     Evcilmen ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Antalya Eczacı Odası Başkanı Kerem Zabun ise kendisinin ve meslektaşlarının halkla iç içe olduğunu ifade etti.
     Zabun, nöbetçi eczane tabelalarının düzgün bir görüntü oluşturmadığını, yeni bir düzenleme yapılarak hayata geçirilmesi konusunda Muratpaşa Belediyesi ile ortak bir çalışma gerçekleştirilebileceğini sözlerine ekledi.
     Toplantıya, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı, aynı zamanda eczacı olan Ercan Erkan da katıldı.
    
     Muhabir Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER