Adanada kuyumcudan hırsızlık iddiası

Adanada kuyumcudan hırsızlık iddiası -Bir kuyumcudan oyalamak suretiyle hırsızlık yaptığı iddia edilen kadının yakalanması için çalışma başlatıldı


ADANA (A.A) - Adanada bir kuyumcudan oyalamak suretiyle hırsızlık yaptığı iddia edilen kadının yakalanması için çalışma başlatıldı.
     Çukurova ilçesi Kenan Evren Bulvarındaki bir kuyumcuya gelen ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kadın, çeyrek altın almak istediğini söyledi.
     İş yeri sahibi çeyrek altını verdikten sonra kadın, vitrindeki bir yüzüğü de denemek istedi. Aradan bir süre geçtikten sonra iş yeri sahibi kadından aldığı çeyrek altının ücretini ödemesini istedi. Altının parasını ödediğini iddia eden kadın ile kuyumcu arasında tartışma çıktı.
     Kadın çeyrek altını iade edip ödemediği parayı geri istedi. Bu sırada içeri başka müşteriler de girince kuyumcu çeyrek altını alıp, kadına ödediğini iddia ettiği 160 lirayı iade etti. Kadın daha sonra kuyumcudan ayrıldı.
     Akşam saatlerinde sayım yapılırken yüzüğün ve paranın eksik çıkması üzerine iş yeri sahibi polise giderek şikayetçi oldu. Polis ekipleri, iş yerindeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek, oyalamak suretiyle hırsızlık yaptığı iddia edilen kadının yakalanması için çalışma başlattı.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık/ Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Adanada kuyumcudan hırsızlık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER