Adanada kuyumcudan hırsızlık iddiası

Adanada kuyumcudan hırsızlık iddiası -Bir kuyumcudan hırsızlık yaptıktan sonra çaldığı paranın bir bölümünü kaçarken yere düşürdüğü iddia edilen zanlı yakalandı


ADANA (A.A) - Merkez Sarıçam ilçesinde bir kuyumcudan hırsızlık yaptıktan sonra çaldığı paranın bir bölümünü kaçarken yere düşürdüğü iddia edilen zanlı, polisin takibi sonucu yakalandı.
     Kozan Yolu Caddesindeki bir kuyumcuya gelen 2 kişiden biri, iş yeri sahibi Selami Başıbüyükü adres sorma bahanesiyle oyalarken, diğeri içeride bulunan kasadan yaklaşık 10 bin lira aldı.
     İş yerinden çıkarken altın fiyatını soran kişi, Selami Başıbüyükün şüphelenmesi üzerine Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ara sokaklarına doğru kaçmaya başladı. Diğer kişi ise plakası alınamayan araçla olay yerinden uzaklaştı.
     Selami Başıbüyükün polise ihbarda bulunmasının ardından yaya olarak kaçan zanlının çaldığı paraların bir bölümünü kaçarken düşürdüğü belirlendi. Zanlı, polisin takibi sonucu yakalandı. Bu kişinin üzerinde yapılan aramada yaklaşık 7 bin lira bulundu. Yerde bulunan 850 lira ise polisin parmak izi incelemesinin ardından iş yeni sahibine teslim edildi.
     Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında kaçan diğer zanlının yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Adanada kuyumcudan hırsızlık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER