Adana Demirspora kombine desteği

Adana Demirspora kombine desteği


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspora işadamları Dilaver Şaşkın ve Ahmet Yarar, kombine bilet desteğinde bulundu.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Anıl İnşaat Sahibi Dilaver Şaşkın, Adana Demirsporun satışa sunduğu kombine biletlerden 1 adet protokol bileti satın aldı.
     Şaşkın, yarın Adana Demirsporun Çaykur Rizespor ile çok önemli bir müsabaka oynayacağını belirterek, Bir kentin gelişmesinde futbol çok önemli bir faktördür. Uzun yıllardan sonra 1. Lige çıkan Adana Demirsporumuza bundan böyle daha çok sahip çıkmamız gerekiyor. Bizler çok iyi birer Adana Demirsporlu olarak Çaykur Rizespor maçında takımımıza her zamankinden fazla destek olmalıyız. Ulu çınarımıza Çaykur Rizespor maçında başarılar diliyorum dedi.
     Mavi-lacivertli kulübün Amatör Spor Dalları Sorumlusu Ramazan Çimen ise, destekleri nedeniyle işadamı Dilaver Şaşkına teşekkür etti.
     Özgelinkaya Unlu Mamüller Zinciri Sahibi Ahmet Yarar da Adana Demirspor Kulübünün satışa sunduğu kombine biletlere destek verdi.
     Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü Casim Korkmazı ziyaret eden işadamı Yarar, mavi-lacivertli kulüpten 20 tane kapalı tribün bileti satın aldı. İşadamı Yarar, bundan sonra da Adana Demirspora destek vermeye devam edeceğini ifade etti.
     Mavi-lacivertli kulübün basın sözcüsü Casim Korkmaz da Ahmet Yarara teşekkür etti.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Adana Demirspora kombine desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER