Adana Eczacı Odasından ÇÜ Rktörü Kibara

Adana Eczacı Odasından ÇÜ Rktörü Kibara ziyaret


ADANA (A.A) - Adana Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan ve yönetim kurulu üyeleri, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibarı ziyaret etti.
     Prof. Dr. Mustafa Kibar, yeni bir dönemde yeni bir sayfa açtıklarını, ÇÜnün çıtasını daha da yukarılara çıkartmak için çaba harcadıklarını belirtti.
     Tüm Adananın desteğine ihtiyaçlarının olduğunu ifade eden Kibar, Eczacı Odamızla bir sevindirici haberi paylaşmak istiyorum. Çukurova Üniversitesinde Eczacılık Fakültesi resmen kuruldu. Kağıt üzerindeki bu fakültemizde 2014 yılında eğitime başlamayı, öğrenci almayı planlıyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz dedi.
     Eczacılık Fakültesini üniversitenin 2. kampüs alanı olarak gördükleri kongre merkezinin de bulunduğu alana yapacaklarını ifade eden Kibar, ziyaretten dolayı oda yönetimine teşekkür etti.
     Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan ise oda olarak üniversiteler işbirliği içerisinde çalışmaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirterek, Eczacılık Fakültesi kurulması bizleri çok mutlu etti. Oda olarak bizlere düşen görevi her zaman büyük bir sorumluluk içerisinde yerine getireceğimizin bilinmesini isteriz dedi.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Adana Eczacı Odasından ÇÜ Rktörü Kibara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER