Adana Orman Bölge Müdürlüğü mevsimlik işçi

Adana Orman Bölge Müdürlüğü mevsimlik işçi alacak -Orman İşletme Müdürlükleri ve Orman Fidanlık Müdürlüğüne geçici işçiler alınacağı bildirildi


ADANA (A.A) - Adana Orman Bölge Müdürlüğü tarafından, Orman İşletme Müdürlükleri ve Orman Fidanlık Müdürlüğüne 5 ay 29 gün çalışma süreli geçici işçiler alınacaktır.
     Adana Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, belirlenen kadrolara mevsimlik işçi alımının iki gün önce Adana Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü nezdinde ilan edildiği belirtildi.
     Kadro ve pozisyonlar itibariyle başvuru şartlarının Adana Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ilanlarında belirtildiği ve başvuru sayısının açık iş ilanlarının 3 katını geçmesi halinde 27 Temmuzda noter huzurunda kura çekileceği ifade edildi.
     Açıklamada, asıl ve yedek adayların tespit edileceği, tespit edilecek adayların adreslerine yazılı tebligatla mülakat yeri ve tarihi ayrıca bildirileceği yer aldı.
     Müracaat yapacak kişilerin doğrudan Çalışma ve İş Kurumuna başvurmalarının gerektiğinin yer aldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Çalışma ve İş Kurumunda kayıt yaptıran adayların aldıkları belgeler kendilerinde kalacak olup, başkaca yapacak herhangi bir işlem bulunmamaktadır. Bu nedenle de mülakat aşamasına kadar kayıt yaptıran adayların, bölge ve işletme müdürlüklerine uğramaları gerekmemektedir. Alınacak işçilerde 18 yaşını doldurmuş olmak, en az İlköğretim mezunu olmak, aynı ilçe hudutları dahilinde ikamet etmek, hükümlü olmamak, arozöz şoförü için en az C, iş makineleri operatörleri için G sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartları aranmaktadır.
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Adana Orman Bölge Müdürlüğü mevsimlik işçi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER