Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Tut ve Gölbaşında eğitim seminerleri başladı


ADIYAMAN (A.A) - Tut ilçesinde, temel eğitim öğretmenlerine yönelik 11-15 Haziran 2012 tarihleri arasındaki Mesleki Gelişim Eğitimi Semineri e-konferansı Tut Lisesi çok amaçlı toplantı salonunda yapılıyor.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Yaşar ve Şube Müdürü Akın Akkaş e-konferansın içeriği ve önemi ile ilgili öğretmenlere açıklamada bulundular.
     Ayrıca Gölbaşında İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Özdumanın katılımıyla temel eğitim ve hazırlayıcı eğitim kursu verilmeye başlandı.
    
     -Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü Özdumanın yıl sonu mesajı-
    
     Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, öğrencilerden verimli ve güzel bir tatil dönemi geçirmelerini beklediklerini kaydetti.
     Özduman, 2011-2012 eğitim döneminin sona ermesi nedeniyle yayımladığı yazılı mesajında, öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin yorucu geçen senenin ardından karne heyecanını yaşadığını ifade etti.
     Başarıya, çabalayarak ulaşılacağını vurgulayan Özduman, öğrenmeye meraklı ve azimli olmak, planlı olmak gerektiğini anlattı.
     Özduman,şunları kaydetti:
     Sizlerin başarıları bizler için geleceğimiz için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağıdır. Bizim size olan inancımız çok büyük. Siz isterseniz her şeyin en güzelini yaparsınız. Büyük işler başarabileceğinizden şüphem yok. Büyük bir azim ve kararlılıkla tamamladığımız bu öğretim yılının sonu, hayatınızın yeni bir merhalesinin ilk adımı aslında. Sizden, her doğan günü fırsat bilerek verimli, güzel bir tatil dönemi geçirmenizi ve yeni eğitim öğretim yılına enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmanızı bekliyoruz. Bizim tüm çabalarımız sizlerin huzurlu bir eğitim alabilmeniz için. Şimdi bu emeklerin meyvesini görmek üzeresiniz. Çaba harcayan, gayret gösteren, emek veren bütün öğrencilerimizi gönülden kutluyor, sevgiyle gözlerinizden öpüyorum.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER