Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Çelikhan Belediye Başkanı Boranın Engelliler Günü mesajı


GAZİANTEP (A.A) - Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora, 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Bora mesajında, engellilerin ve yaşadıkları sorunların dünyada olduğu gibi Türkiyede de toplumu yakından ilgilendiren bir insanlık sorunu olarak her geçen gün daha da önem arz ettiğini belirtti.
     Engelli haklarını, hukukuyla, eğitimiyle ve istihdamıyla bir bütün olarak ele almak gerektiğini dile getiren Bora, şunları kaydetti:
     Engelli vatandaşlarımıza tanınan haklar bir bağış, bir iyilik değil, onların insan olmalarından kaynaklanan doğal haklarıdır. Onları insanca yaşatacak ortamları hazırlamak, üretici olarak topluma kazandırmak, toplumların en önemli sorumluluklarındandır. Bu anlamlı günde tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü en içten dileklerimle kutlar, ömür boyu mutlu bir yaşam dilerim.
    
     -Gölbaşı Belediyespor, Besnispora yenildi
    
     Gölbaşı Belediyespor, Besnispora 1-0 yenildi.
     Adıyaman 1. Amatör küme A Grubunda mücadele eden Gölbaşı Belediyespor, ilçe stadında Besnispor ile karşılaştı. Karşılaşma Besnisporun 1-0 galibiyetiyle sonuçlandı.
     Gölbaşı Belediyespor Teknik Direktörü Kemal Özdemir, maç sonrası yaptığı açıklamada, takımın bu maç için iyi hazırlandığını ancak talihsiz bir gol yediklerini belirtti. Bundan sonraki maçları kazanmaya çalışacaklarını ifade eden Özdemir, Sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Halkımızın da maçlara gelerek takımını desteklemesini istiyorum dedi.
     Gölbaşı Belediyespor bu yenilgiyle A grubunda sıfır puanla son sırada, Besnispor ise 9 puanla ikinci sırada yer alıyor.
    
     Muhabir: Mustafa Aloğlu - Emin Tezerdi
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER