Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Gölbaşında güvenlik kamerası zorunluluğu


ADIYAMAN (A.A) - Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, ilçede karayolları üzerinde faaliyet gösteren iş yerlerine güvenlik kamerası kullanma zorunluluğu getirdiklerini bildirdi.
     Kaymakam Budan, yazılı açıklamasında, yurt içi ve yurt dışından gelen vatandaşlar ile turistlerin, güven ve huzur ortamında seyahat etmeleri için çalışma başlattıklarını belirtti.
     Bu amaçla karayolları üzerinde faaliyet gösteren akaryakıt istasyonu, lokanta gibi işletmelere güvenlik kamerası kullanma zorunluluğu getirdiklerini ifade eden Budan, iş yerlerini uyardı.
    
     -Gölbaşı Belediyesinin alt yapı çalışmaları
    
     Gölbaşı Belediyesinin, bozulan yollarda bakım, onarım ve yama çalışmaları başlattığı bildirildi.
     Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yağışlı havalardan sonra mahalle, cadde ve sokaklarda bozulan yolların tespit edildiği ve hızla yapımına başlandığı belirtildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi:
     "Kış koşulları nedeniyle bozulan yollarda düzenleme çalışmalarına devam eden ekiplerimiz, muhtelif noktalarında asfalt yama ve kilitli parke çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar neticelendiğinde daha iyi yollara sahip olacağız. Bu yıl içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz."
    
     Muhabir: Emin Tezerdi / Hakan Furkan / Ömer Fansa
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER