Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -AK Parti Adıyaman Milletvekili Erdoğanın köy ziyaretleri


ADIYAMAN (A.A) - Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Çelikhan ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti.
     İlçeye bağlı Aksu, Recep ve Yeşiltepe köylerini ziyaret eden Milletvekili Erdoğan ve beraberindekiler, köylülerle sohbet etti, sorunlarını dinledi.
     Erdoğan, Yeşiltepe Köyü ziyaretinde, köyde sulama göleti projelerinin devam ettiğini kaydetti.
     Projenin tamamlamasının ardından köyün sorununun kalmayacağını, bunun önemli olduğunu ifade eden Erdoğan, "Hükümetimiz döneminde yolu, suyu olmayan köy kalmadı. Bir çok köy yolumuzun yolları asfaltlandı. İçme suyu sorunu olan köy kalmadı. Büyük köylerimizin kanalizasyon sorunları çözüldü. Ak Parti olarak hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Halkımızın Sayın Başbakanımıza gösterdiği bu tevecüh takdire şayandır" dedi.
     Çözüm sürecine değinen Erdoğan, "30 yıldır teröre harcadığımız parayı hizmete harcamış olsaydık durumumuz daha farklı olurdu. Çözüm süreci ile birlikte 3 aydır şehit vermedik. Bombaların patladığı dağlarda insanlar piknik yapıyor. Allahın izni Sayın Başbakanımızın dirayeti ile bu sorunu çözüp ülkemizin refah seviyesini daha da artıracağız" diye konuştu.
     Yeşiltepe köyü Muhtarı Hüseyin Avcı da köylerine yapılan yatırımlardan dolayı Erdoğana teşekkür etti.
    
     -Gölbaşında uçurtma şenliği
    
     Eğitim Sen Gölbaşı Şubesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde uçurtma şenliği düzenlendi.
     Gölbaşı Peynik Tepesinde düzenlenen şenlikte konuşan Şube Başkanı Harun Uçar, üyelerle bir araya gelerek birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla etkinliği yaptıklarını söyledi.
     Uçar, çocuklara armağan edilen 23 Nisanda onları bir araya getirerek sevindirmek istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Aloğlu - Emin Tezerdi / Hakan Furkan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER