Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi EK-2 binası hizmete açılıyor


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek-2 (Eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi) bölümünde kadın doğum hastalıkları ile çocuk hastalıkları polikliniklerinin birbirinden ayrılma çalışmalarının sonuna geldi.
     Hastanelerin birleşmesinden sonra tadilat çalışması başlatılan EK-2 bölümde, 2 aylık süren tadilat çalışmalarından sonra, hastane gelecek hafta hizmete açılıyor.
     Hastane Başhekimi Dr. Hacı Mehmet İnan, yaptığı açıklamada, şu bilgileri verdi:
     Hastane bünyesindeki mevcut poliklinik hizmet binası yeterli değil. Müstakil odaları olan doktorlarımızı, hastalarımız istediği zaman odasında bulabilirken, hastalığıyla ilgili istediği bilgiyi de rahatlıkla alabilir duruma geldi. Hijyenik ve son derece ferah, televizyonlu bekleme salonu, hastaların bütün ihtiyaçlarına cevap verebilecek. Böylece bütün hekimlerimizin kendine ait, özel muayenehane gibi odalarında; tam donanımlı hizmet dönemi başlamış oldu.
     Çocuk hastalıkları polikliniklerin ayrılmasıyla annelere özel olarak ayrılan emzirme odası bulunup, emzirme odasında annelerin ve çocukların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde oda donatıldı. Pazartesinden itibaren Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek-2 (Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi) bölümünde kadın doğum hastalıkları ile çocuk hastalıkları polikliniklerinin birbirinden ayrılma işlemini tamamlayarak hastalarımıza hizmet edecek.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER