Adıyamansporda Çanakkale Dandanelspor hazırlıkları

Adıyamansporda Çanakkale Dandanelspor hazırlıkları -Adıyamanspor Basın Sözcüsü Kıymaz: -Adıyamanlılar gelir, takımına ve oyuncularına sahip çıkarsa biz Çanakkale Dardanelsporu sahamızda yenerek gruptaki iddiamızı ortaya koyacağız


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanspor Basın Sözcüsü Zeynel Abidin Kıymaz, bu hafta oynayacakları Çanakkale Dardanelspor maçında taraftarlardan destek istedi.
     Kıymaz, Adıyamanspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında takımın mücadele ettiği 2. grubun zorlu guruplardan biri olduğunu ve grupta kaliteli takımların bulunduğunu ifade etti.
     Takım olarak yeni bir ekip oluşturduklarını aktaran Kıymaz, 25 futbolcudan oluşan ekibimizde geçen yıldan kalan 4 futbolcumuz var. Diğerlerinin tamamı yeni alınan futbolcular. Kamp dönemi ve oynanan son maçlarda futbolcularımız arasındaki uyum sorunu hemen hemen ortadan kalktı. Şimdi biz iyi oynayıp kazanmaya başlayacağız. Başladık zaten. Bunu Derincespor maçında gördük, futbolcularımız bu maçta hem iyi oynadılar hem güzel goller attılar. Deplasmandan başarılı bir sonuçla döndük dedi.
     Adıyamansporun Adıyamanın dışarıya açılan penceresi konumunda olduğunu ifade eden Kıymaz, Adıyamanspor, ilimizi dışarıda müsabakalarda temsil ediyor, Türkiyenin dört bir yanından da futbol kulüpleri, idarecileri, sporcuları her 15 günde bir Adıyamanımıza geliyor. Bu Adıyamanın tanıtımı, turizmi açısından son derece yararlı. Kentin imajı açısından da önemli olan kulübümüze sahip çıkılması gerekiyor diye konuştu.
     Çanakkale Dardanelsporun grupta lider olduğunu ve uzun yıllar 1. Ligde mücadele ettiğini anımsatan Kıymaz, şöyle devam etti:
     Çanakkale Dardanelspor ciddi bir firmanın takımı. Grupta da lider durumdalar. Adıyamanlılar gelir, takımına ve oyuncularına sahip çıkarsa biz Çanakkale Dardanelsporu sahamızda yenerek gruptaki iddiamızı ortaya koyacağız.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan / Orhan Çiçek
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Adıyamansporda Çanakkale Dandanelspor hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER