Adıyamanspor Teknik Direktörü Silin:

Adıyamanspor Teknik Direktörü Silin: -Bu takımın ekonomik şartlarını, sıkıntılarını Adan Zye herkes biliyor. Biz de buraya gelirken yardımcı olmak için taşın değil kayanın altına elimizi koyduk


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanspor Teknik Direktör Ramazan Silin, Bu takımın ekonomik şartlarını, sıkıntılarını Adan Zye herkes biliyor. Biz de buraya gelirken yardımcı olmak için taşın değil kayanın altına elimizi koyduk dedi.
     Silin, yaptığı yazılı açıklamada, Adıyamansporun kamuoyunda acımasızca eleştirildiğini belirtti. Takımda yaşanan sıkıntıları ve oyuncuların nasıl ücretler ve şartlarda takıma geldiğini herkesin bildiğini ifade eden Silin, şunları kaydetti:
     Sezon başında da söylediğim gibi biz buraya gelirken Real Madrid kurmak için gelmedik. Atletico Madrid de kurmadık. Bizim grupta ve diğer gruplarda nasıl rakamlar ve nasıl şartlarda oyuncular alındığını herkes görüyor ve biliyor. Bu takımın ekonomik şartlarını, sıkıntılarını Adan Zye herkes biliyor. Biz de buraya gelirken yardımcı olmak için taşın değil kayanın altına elimizi koyduk. Eleştiri yaparken insanın elini vicdanına koyarak yapması lazım.
     Silin, takımdaki imkanların belirli olduğunu ve futbolcuların çoğunluğunun Bal ve Amatör ligden alınan futbolcular olduğunu aktardı.
     Futbolcularıyla ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ancak 4 maçta bir puan aldıklarını dile getiren Silin, oynadıkları takımların da şampiyonluk hedefi olan takımlar olduğunun göz önünde bulundurulması gerektiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Hakan Furkan / Kemal Karagöz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamanspor Teknik Direktörü Silin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER