ADYÜde mezuniyet töreni

ADYÜde mezuniyet töreni -Rektör Prof. Dr. Gönüllü: -Burada kazandığınız bilgi, beceri ve donanım yolunuzu aydınlatacaktır


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, mezun olan öğrencilerine seslenerek, Burada kazandığınız bilgi, beceri ve donanım yolunuzu aydınlatacaktır dedi.
     ADYÜ 2011-2012 akademik yılı mezuniyet töreni, Mansur Yardımcı Stadyumunda gerçekleştirildi. 4 bin 875 öğrencinin mezun olmaya hak kazandığı üniversitede, aileler çocuklarının sevincini paylaştı.
     Tören, diplomalarını alacak öğrencilerin kortej yürüyüşü ile yerlerine geçmesinin ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
     Vali Ramazan Sodan, yaptığı konuşmada, Adıyaman Üniversitesinin geldiği seviyenin sevindirici olduğunu, her alanda hızlı ve örnek bir gelişme içerisinde olduğunu söyledi.
     Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü de konuşmasında, öğrencilerine seslenerek, Adıyaman Üniversitesinde gösterdiğiniz başarıyı ümit ediyorum ki bundan sonraki hayatınızda da göstereceksiniz. Burada kazandığınız bilgi, beceri ve donanım yolunuzu aydınlatacaktır. Yeter ki doğru bir hedefiniz ve ona ulaşmak için hayalleriniz olsun dedi.
     AK Parti Milletvekili Murtaza Yetiş de mezun olan öğrencileri ve ailelerini kutlayarak, başarılar diledi.
     Konuşmaların ardından, üniversiteyi birincilikle bitiren Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Hacer Şancı ile fakülte ve yüksekokul birincileri yaş kütüğüne plaket çaktı.
     Protokol üyeleri, dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve ödüller verdi. Keplerini atan öğrenciler, sevinçlerini aileleriyle paylaştı.
     Öğrenciler, sanatçı Kadir Hanbayın verdiği konserde halay çekerek eğlendi.
     Törene, Garnizon Komutanı Albay Yusuf Yalçın, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, öğrenciler ve aileleri katıldı.
    
     Muhabir: Hakan Furkan / Mehmet Fatih Aslan / Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber ADYÜde mezuniyet töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER