Afyonkarahisarda hırsızlık iddiası

Afyonkarahisarda hırsızlık iddiası -Şüphelilerinin çaldığı 5 dizüstü bilgisayar, bir kol saati ve bir kumbara ile ziynet eşyaları, sahiplerine teslim edildi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda, hırsızlık şüphelilerinin çaldığı 5 dizüstü bilgisayar, bir kol saati ve bir kumbara ile ziynet eşyaları, sahiplerine teslim edildi.
     Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği, 3 evden yapılan hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlatıldı. Polis, V.Ö. ile B.Knin evlerden hırsızlık yapıp kara yoluyla Burdurun Bucak ilçesine kaçtığını belirledi.
     Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileriyle irtibata geçen Afyonkarahisar polisi, iki şüpheli yakaladı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada, 5 dizüstü bilgisayar, harici hard disk, kol saati, 2 altın kolye, altın küpe, altın yüzük, içinde bozuk para bulunan kumbara ele geçirildi.
     Şahısların, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
     Evinden kumbarası ve ziynet eşyaları çalınan Ahmet Zekeriya Karataş, gazetecilere yaptığı açıklamada, kumbarasının çalındığını emniyete gelince öğrendiğini söyledi.
     Emniyet ekiplerinin çalınan eşyaları bir gün gibi kısa bir sürede bulduğunu anlatan Karataş, Eve hırsız girdiğini anlayınca ilk olarak ziynet eşyalarını kontrol ettim. Aklıma kumbaramın çalınacağı hiç gelmemişti. Emniyette kumbaramı da görünce çok şaşırdım. Kumbaranın içinde 35-40 lira civarında bozuk para var dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisarda hırsızlık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER