Afyonkarahisarda özel halk otobüsündeki yangın

Afyonkarahisarda özel halk otobüsündeki yangın -Otobüs firmasının sahibi, yangını görüntülemeye çalışırken saldırıya uğrayan basın mensuplarından özür diledi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda 24 Nisan Çarşamba günü meydana gelen halk otobüsü yangınını görüntülerken firma çalışanlarının saldırısına uğrayan basın mensuplarından firma sahibi Şanlı tarafından özür dilendi.
     Otobüs firması sahibi Galip Şanlı, Afyonkarahisar Gazetecileri Yardımlaşma Derneği Lokalinde düzenlediği basın toplantısında, 4 gün önce elim bir kaza yaşadıklarını söyledi.
     Halk otobüsünün yandığı sırada olayı görüntülemek isteyen basın mensuplarıyla tatsız bir olay yaşandığını ifade eden Şanlı, şöyle konuştu:
     "Olayı görüntülemek isteyen basın mensuplarıyla sıkıntı yaşanmış. Ben görünce yangını bıraktım bu olayla ilgilendim. Keşke olmasaydı ama ben kendilerinden çalışanlarım ve şirketim adına özür diliyorum. Keşke bu tatsız olay yaşanmasaydı. Bugüne kadar hiçbir zaman bir saygısızlık hürmetsizlik olmadı bundan sonrada olmayacaktır. Çünkü olayın şokuyla olmuş bir durum. Benim onlara saygım, sevgim var. Ben basın mensubu arkadaşlardan haklarını helal etmelerini istiyorum."
     Afyonkarahisar Gazetecileri Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları da basın mensuplarının böyle bir olay yaşamalarından büyük üzüntü duyduklarını ancak firma sahibi Galip Şanlının gelip özür dilemesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.
     Tatsız bir hadise yaşanmasına rağmen otobüste çıkan yangında can kaybı olmamasının kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan Abdioğulları, Galip bey, kendisi bugün derneğimizi ziyarete gelerek basın mensuplarına karşı yaşanan tatsız hadiseye engel olmaya çalıştığını ancak engel olamadığını belirtti. Kendisi olayı yaşayan arkadaşlarımızdan özür diledi. Biz de olayın tatlıya bağlanmasından mutluluk duyduk diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Afyonkarahisarda özel halk otobüsündeki yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER