Afyonkarahisarda uyuşturucu ve sahte para operasyonu

Afyonkarahisarda uyuşturucu ve sahte para operasyonu -Gençlere uyuşturucu sattığı ve piyasaya sahte para sürmeye hazırlandığı iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda, sokaklarda gençlere uyuşturucu madde sattığı ve piyasaya sahte para sürmeye hazırlandığı iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.
     Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, O.B. (26), B.Y. (28), Y.Ynin (37), gençlere uyuşturucu madde pazarladığını belirledi.
     Ekipler, yaklaşık 8 ay süren teknik takip sonucu torbacı diye nitelenen şüphelileri gözaltına aldı.
     Operasyonda, şüphelilerin sakladığı öne sürülen yaklaşık 2 kilogram esrar maddesiyle 12 bin lira değerinde sahte banknotlar ele geçirildi. Şüphelilerin, uyuşturucu ticaretinin yanı sıra yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla piyasaya sahte para sürmeye hazırlandığı ve ele geçirilen sahte paraları bu amaçla temin ettiği bildirildi.
     Uyuşturucu pazarladıkları kişilerin bazılarının 18 yaş altında olduğu belirtilen O.B, B.Y. ve Y.Y, emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Ekip - Mustafa Güngör / Serdar Yılmaz / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisarda uyuşturucu ve sahte para operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER