Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Afyonkarahisar Sağlık Müdürü Yemenici: Şu an kışlanın önünde 18 ambulansımız, 3 UMKE timimiz olmak üzere tüm yönetim kadromuzla bekliyoruz


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Sağlık Müdürü Necip Yemenici, askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamaya ilişkin, Şu an kışlanın önünde 18 ambulansımız, 3 UMKE timimiz olmak üzere tüm yönetim karomuzla bekliyoruz dedi.
     Yemenici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, patlamadan dolayı Afyonkarahisar Devlet Hastanesine 4ü asker 7 yaralının getirildiğini belirterek, çevre illere giden yaralı olmadığını kaydetti.
     Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu ifade eden Yemenici, şöyle konuştu:
     Patlama meydana geldikten 5 dakika sonra 10 ambulansımız olay yerine intikal etti. Şu an kışlanın önünde 18 ambulansımız, 3 UMKE timimiz olmak üzere tüm yönetim kadromuzla bekliyoruz. Afyonkarahisar Devlet Hastanesindeki bütün doktorlarımız göreve çağrıldı. Başhekim dahil bütün yönetici arkadaşlarımız hazır bekliyorlar. Muhtemel yaralıların durumuna göre yoğun bakım ve diğer yatakları da hazırladık. Yatak konusunda hiçbir sıkıntımız yok. Vatandaşlarımızdan itidalli olmalarını istiyoruz. Ayrıca diğer illerden 9 ambulans ve 3 UMKE timi de çevre kentlerden ilimize doğru hareket etti. Sağlık yönünden olay tamamen kontrolümüz altında.
     Olay yerindeki gözlemlerine de değinen Yemenici, Şu anda belli bir yere kadar giriş izni var. Çünkü mühimmattan etrafa dağılan el bombalarının zarar verebileceği düşünülerek patlamanın olduğu alana girişe izin verilmiyor. Biz hazır bir şekilde bekliyoruz. Askeri ve emniyet güçleri de bu konuda hazır bekliyorlar diye konuştu.
     Yemenici, kan ihtiyacının bulunmadığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mürsel Çetin
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER