Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -AK Parti Nevşehir İl Başkanı Sunar: Böyle bir acıyı yaşıyor olmaktan büyük üzüntü duyuyorum. Unutulmamalıdır ki bu olay elim bir kaza sonucu meydana gelmiştir


NEVŞEHİR (A.A) - AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, Afyonkarahisardaki patlamaya ilişkin, Böyle bir acıyı yaşıyor olmaktan büyük üzüntü duyuyorum. Unutulmamalıdır ki bu olay elim bir kaza sonucu meydana gelmiştir dedi.
     Sunar, yaptığı yazılı açıklamada, askeri kışlada bulunan mühimmat deposunda el bombaları tasnif edilirken patlama meydana geldiğini patlamada 2si astsubay, 2si uzman, 21i er ve erbaş olmak üzere 25 askerin şehit olduğunu anımsattı.
     Ataköydeki 500. İstihkam Ana Depo Komutanlığı Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlasındaki mühimmat deposunda erler, erbaşlar, astsubaylar ve subayların 4-5 gündür mühimmat tasnifi yaptıklarını ancak bu tasnif sırasında bir el bombasının patlamasının ardından birçok patlama meydana geldiği bilgisi aldıklarını aktaran Sunar, şunları kaydetti:
     Böyle bir acıyı yaşıyor olmaktan büyük üzüntü duyuyorum. Unutulmamalıdır ki, bu olay elim bir kaza sonucu meydana gelmiştir. Acımızı kullanarak pirim yapmak isteyen provokatörlerin hain emellerine ulaşmak adına karalama politikalarına gireceklerini fakat Türk Milleti olarak hainlere maşa olmayacağımızı yinelemek isterim. Duyarlı Afyonlu vatandaşlarımız yaralanan asker ve sivillere kan bağışında bulunmak için hastanelere akın etmişlerdir. Şehitlik mertebesine ulaşan Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet, yaralı asker ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere şehit yakınlarının, ailelerinin ve tüm milletimizin başı sağ olsun.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER