Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -CHP İl Başkanı Karatepe: -Son meydana gelen olaylardan dolayı yapacağımız halk konserini ve CHP kuruluş etkinliklerini iptal ediyoruz


ELAZIĞ (A.A) - 06.09.2012 - CHP İl Başkanı Mustafa Ünsal Karatepe, Türkiyede yaşanan terör saldırıları ile son olarak Afyonkarahisarda meydana gelen patlama sonrası CHP kuruluş yıl dönümü etkinlikleri ile halk konserini iptal ettiklerini bildirdi.
     Karatepe, partisinin il binasında düzenlediği basın toplansında, Tükiyede yaşanan son olaylardan dolayı CHP ve il teşkilatı olarak büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını, son olarak Afyonkarahisardaki mühimmat deposundaki kaza sonucu meydana gelen patlamada 25 tane askerin şehit olmasından dolayı acılarının büyük olduğunu kaydetti.
     CHPnin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 9 Eylülde bir halk konseri düzenlemeyi planladıklarını, afiş ve görsel çalışmalara başladıklarını anlatan Karatepe, şunları ifade etti:
     Son meydana gelen olaylardan dolayı yapacağımız halk konserini ve CHP kuruluş etkinliklerini iptal ediyoruz. Bunu da tüm halkımıza duyuruyoruz. İnşallah böyle acı günler Türkiyede bir daha yaşanmamasını, insanların yüzünün gülmesini, birlik ve beraberlik içerisinde bir araya gelip mutlu bir şekilde yaşamasını istiyoruz.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER