Afyonkarahisardaki suç örgütüne yönelik operasyon

Afyonkarahisardaki suç örgütüne yönelik operasyon -Gözaltına alınan 27 kişiden 17si, Antalyadaki adli makamlara sevk edildi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda, organize suç örgütüne yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan 27 kişiden 17si, Antalyadaki adli makamlara sevk edildi.
     Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğünde sorguları tamamlanan kişilerden 17si, soruşturmanın yürütüldüğü adli makamlara sevk edilmek üzere Antalyaya gönderildi.
     Aralarında Afyonkarahisar Belediyesinde çalıştığı öğrenilen 3 kişinin de bulunduğu 10 kişi, ifadelerine başvurulmasının ardından serbest bırakıldı.
     Kentte, 18 Şubatta polisin 35 adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonda, birini M.S. ve F.Snin, diğerini G.G. ve H.Gnin yönettiği iki ayrı silahlı suç örgütüne üye olduğu ve darp, cebir, yağma, araç kurşunlama, araç yakma, senet yağmalama, ihalelerde usulsüzlük suçlarına karıştığı iddia edilen 27 kişi gözaltına alınmıştı. Bu kişilerin ev ve iş yerlerinde, 12 tabanca, 2 av tüfeği, 760 mermi ile 18 senet ele geçirilmişti.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan - Mustafa Güngör / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki suç örgütüne yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER