Afyonkarahisardan kısa kısa

Afyonkarahisardan kısa kısa -AK Parti Milletvekili Üründen, Değirmenayvalı Belediyesine ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Değirmenayvalı Belediyesini ziyaret etti.
     Ürün, ziyaretinde, Belediye Başkanı Adem Çavdardan belediyede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.
     Mecliste çalışma olmadığında Afyonkarahisarda teşkilat, belediye ve köy ziyaretleri ile geçirdiklerini ifade eden Ürün, İnşallah bu yaz gidebildiğimiz kadar köy, belde ve ilçeye teşkilat mensuplarımızla gideceğiz dedi.
     Ürünün ziyaretine Belediye Meclis üyeleri Ali Genç, Sadettin Aktay ve Halit Açıkgöz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Ali Karkı, Levent Seloğlu ve Şükrü Uyar katıldı.
    
     -AK Parti Milletvekili Ürün, yağmur duasına katıldı
    
     AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, merkeze bağlı Sarık köyünde düzenlenen yağmur duasına katıldı.
     Sarık Köy Muhtarı Mehmet Kaplan, tarafından karşılanan Ürün, AK Parti hükümetleriyle genel bütçeden en fazla payın milli eğitime ayrıldığını kaydetti.
     Ürün, şöyle konuştu:
     Hepimizin umudu olan çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunabilmek için çalışıyoruz. Afyonkarahisarda ve Türkiyedeki su kaynaklarının gerek sulama gerekse elektrik üretimi için verimli olarak kullanılmaya AK Parti iktidarlarıyla başladı. Özellikle Afyonkarahisarda sulanabilecek her karış toprağın suya kavuşması için adeta bir seferberlik başlatıldı. Bu başarılardaki en büyük pay, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlunundur.
     Ziyarete AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Ali Karkı, Levent Seloğlu, Şükrü Uyar ile İl Genel Meclisi üyeleri Ahmet Kocakulak ile Mehmet Beşkardeş katıldı.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Afyonkarahisardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER