Afyonkarahisardan kısa kısa

Afyonkarahisardan kısa kısa -Mavi kapaklar umutları yeşertiyor


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencileri, engelli bireyleri hayata bağlayan "Mavi Kapak Toplama" kampanyasında destek verdi.
     Afyonkarahisar Belediyesi Engelliler Meclisi tarafından başlatılan kapak toplama kampanyasında, Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencileri örnek bir uygulamaya imza atarak 50 bin adet mavi kapak topladı.
     Okul Müdür Yardımcısı Orhan Özen, öğretmen Ali Çakmak ve beraberindeki öğrenciler, toplanan mavi kapakları Afyonkarahisar Belediyesi Beyaz Masaya teslim etti.
     Öğrenciler böyle bir kampanyaya destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek bir engelli vatandaşı daha hayata bağlayacak olmanın mutluluğunu yaşadıkları ifade etti.
    
     -Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde Nükleer Tıp Birimi kurulması-
    
     (Fotoğraflı)
    
     AFYONKARAHİSAR (AA) - 12.04.2013 - Afyonkarahisar Devlet Hastanesi bünyesinde kurulacak olan Nükleer Tıp Ünitesinin kurulma hazırlıklarının devam ettiği bildirildi.
     Afyonkarahisar Devlet Hastanesinden yapılan açıklamada, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Merkezi Satın Alma Daire Başkanı Adem Macit ile ilgili Firmanın Genel Müdürü Nihat Atasoy, Afyonkarahisarda Nükleer Tıp Ünitesinin kurulması planlanan yerde incelemelerde bulundu.
     Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu ise yaptığı açıklamada, ünitenin kurulmasının planlandığı yerde incelemelerde bulunduklarını belirterek, sağlıkla ilgili ihtiyacı olan tüm yatırım ve planlamalar üzerinde titizlikle durduklarını bildirdi.
     Yeni açılacak olan nükleer tıp birimi için umutlu olduğunu ifade eden Erenoğlu, yapılması gerekenlerin bir bir yapılacağını vatandaşların sağlık nedeniyle başka illere ve kurumlara gitmemesi için uğraştıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör - Canan Tükelay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER