Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı 2012 yılı değerlendirme

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı 2012 yılı değerlendirme toplantısı -Belediye Başkanı Çoban: Geçmiş 4 yılda hiçbir şekilde görünmeyen içme suyu şebeke değişikliği, yağmur suyu kanalizasyon gibi alt yapı hizmetleri için 15 milyon TLyi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, geçmiş 4 yılda hiçbir şekilde görünmeyen içme suyu şebeke değişikliği, yağmur suyu kanalizasyon gibi alt yapı hizmetleri için 15 milyon lirayı geçen para harcadıklarını kaydetti.
     Çoban, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında, Özellikle 2010 yılından itibaren gerek asfalt yollarda, gerekse beton yollarda önemli bir atılım içerisine girmiştik dedi.
     2011-2012 kış döneminde son yılların en soğuk ve şiddetli kışın yaşanmasına rağmen çalışma yaptıkları 31 mahallede en ufak dahi bir olumsuzlukla karşılaşılmadıklarını belirten Çoban, şöyle konuştu:
     2009 yılında yaptığımız Marulcu Mahallesi 2010 yılında yaptığımız Cumhuriyet Mahallesi 2011 yılında yaptığımız Zafer, Sümer İstiklal, Güvenevler, Örnekevler gibi mahalleleri ve çalışma yaptığımız tüm mahalleleri örnek gösterebiliriz. Sıkıntı yaşanan diğer mahalleler, caddeler, bulvarlar bizim henüz çalışmaya başlamadığımız yerlerdi. Hep şunu söyledik. Siyasi geleceğimiz pahasına başkalarının yaptığı gibi sadece gösterişe yani üst yapıya değil, önce alt yapı, önce insan sağlığı, sonra en kaliteli yollar ve kaldırımlar dedik. Bunu da şimdiye kadar hep gösterdik. Geçmiş 4 yılda hiçbir şekilde görünmeyen içme suyu şebeke değişikliği, yağmur suyu kanalizasyon gibi alt yapı hizmetleri için 15 milyon TLyi geçen para harcadık.
     Çoban, bu yıl da sıcak asfalt serme işlerine devam ederek 5 yıl içerisinde 500 bin tonu geçen sıcak asfalt serme işlemini gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı 2012 yılı değerlendirme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER