Ağrıda 3 terörist yakalandı

Ağrıda 3 terörist yakalandı -Doğubayazıt ilçesinde 2si kadın 3 terörist yakalandı, teröristlere yardım ve yataklık yaptığı iddia edilen 4 kişi de gözaltına alındı


AĞRI (A.A) - Doğubayazıt ilçesinde 2si kadın 3 teröristin yakalandığı, teröristlere yardım ve yataklık yaptığı iddia edilen 4 kişinin de gözaltına alındığı bildirildi.
     Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, bir grup teröristin Tendürek kırsal alanına geçiş yapacakları bilgisine ulaşan Ağrı Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, Doğubayazıt ilçesi Iğdır Kavşağında 04 AZ 874 plakalı bir araca operasyon düzenlediği belirtildi.
     Açıklamada, şöyle denildi:
     Operasyonda araç içinde bulunan 2si kadın olmak üzere 3 teröristle onlara yardım ve yataklık yaptıkları belirlenen 3 kişi yakalanmıştır. Ayrıca söz konusu aracı arkadan takip eden ve daha önce teröristlere yardım ve yataklık yaptığı gerekçesiyle aranan 1 kişi daha 58 EL 196 plakalı araçla kaçtığı esnada güvenlik güçlerimiz tarafından yakalanmıştır. Operasyon sonucunda 3ü terörist olmak üzere bunlara yardım ve yataklık eden toplam 7 kişi yakalanmış olup, ayrıca 58 EL 196 plakalı araçtan atıldığı görülen 1 adet roketatar ile çok sayıda şarjörlük ve örgütsel dokümanlar ele geçirilmiştir.
     Açıklamada, olayla ilgili tahkikatın sürdüğü kaydedildi.
    
     Muhabir: Fethullah Yaman
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrıda 3 terörist yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER