Ağrıdaki trafik kazası

Ağrıdaki trafik kazası -Kazada ölen 13 kişinin cenazeleri toprağa verildi


AĞRI (A.A) - Ağrıda minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu hayatını kaybeden 13 kişinin cenazeleri toprağa verildi.
     Ağrı Çevre Yolunun 3. kilometresinde Bülent Ögdümün kullandığı 34 BF 4045 plakalı minibüs ile Ercan Aydın yönetimindeki 19 KC 855 plakalı kamyonetin çarpışması sonucu hayatını kaybeden 12 kişinin cenazeleri Ağrı merkez ve köylerinde, Halis Boranın cenazesi ise Iğdırda toprağa verildi.
     Kazada yaralanan İsmet Sarı, Fırat Karadağ, Halis Baran, Bülent Ögdüm, Ercan Aydın, Ferhat Yıldız, Feyyaz Yıldız, Ferdi Yıldız, İlhan Önder, Okan Önder, Mustafa Söğütün Ağrı Devlet Hastanesinde tedavisinin sürdürüldüğü bildirildi. Yaralılardan İlhan Tanın taburcu edildiği öğrenildi.
     Yaralılardan Ferdi Yıldızın babası Kulluhan Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun İstanbulda çalıştığını ancak ramazan dolayısıyla Ağrıya döndüğünü söyledi.
     Büyük acı yaşadıklarını ifade eden Yıldız, kazada hayatını kaybedenlerin genellikle maddi durumlarının iyi olmadığını, çalışmak için İstanbula gittiklerini ifade etti.
     Hayatını kaybedenlerden ikisinin kardeş olduğunu hatırlatan Yıldız, Biri nişanlıydı, biri evliydi, kimisi babaydı. Bu çocuklarımız yoksulluk nedeniyle bin 500 kilometre yol gidip çalışıyorlar. Hepsi genç yaşta. 15 kişilik araca 25 kişi binmiş. Yolcular fazla olduğu gibi bir de yük fazlalığı var. Lastik patlamış dedi.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Hande Cankar
<< Önceki Haber Ağrıdaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER