Ağrı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Ağrı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı -Vali Tekinarslan: Biz buradaki eksikleri tespit ederek işlerin daha sağlıklı yürümesi konusunda kafa yoracağız


AĞRI (A.A) - Ağrı İl Koordinasyon Kurulu 2013 Yılı 1. Dönem Toplantısı Vali Mehmet Tekinarslan başkanlığında yapıldı.
     Vali Tekinarslan, İl Genel Meclisi Salonunda düzenlenen toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 2012 yılında yapılan ve mevsim şartları nedeniyle tamamlanamayan konuları değerlendireceklerini söyledi.
     Tekinarslan, 2013 yılında yapılacak projeler hakkında koordinasyon üyeleriyle detaylı şekilde görüşeceklerini belirterek, her kurumun kendi içindeki işleyişinin ayrı olduğunu, ancak bazı konularda kurumların müşterek yürüttükleri projeler bulunduğu ifade etti. Tekinarslan, şunları kaydetti:
     Biz buradaki eksikleri tespit ederek işlerin daha sağlıklı yürümesi konusunda kafa yoracağız. Karla mücadele konusunda da bütün kurumlarda ciddi bir çalışma var. Geçtiğimiz günlerde Ağrı-Erzurum arasında yaşanan tipi nedeniyle bölgeye gittik. Burada ekiplerimiz var gücüyle çalıştılar, ancak araç konusunda eksiğimiz var. Bunun üzerine yaptığımız görüşmelerin neticesinde 2 adet araç daha gönderildi, devamı da gelecek.
     Toplantı kurum müdürlerinin 2012 yılında yaptıkları çalışmalarla, 2013 yılında yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmalarının ardından sona erdi.
    
     Muhabir: Fatma Güven
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER