Suşehri ilçesinden kısa kısa

Suşehri ilçesinden kısa kısa -Suşehri Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı, il üçüncüsü oldu


SİVAS (A.A) - Suşehri Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı, Sivasta yapılan karşılaşmalarda il üçüncüsü oldu.
     Takım için okulun konferans salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Suşehri Lisesi Okul Aile Birliğinin katkılarıyla ödül töreni düzenlendi.
     Suşehri Milli Eğitim Müdürü Naci Kuru, törende yaptığı konuşmada, sporcuları ve eğitmenlerini başarılarından dolayı kutladı. Kuru, İlçede düzenlenen voleybol turnuvasında grup birincisi olan Suşehri Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı, il merkezinde de bizleri en iyi şekilde temsil ederek üçüncülük elde etti. Bu başarı, bizleri çok mutlu etti. Başarılarının devamını diliyorum dedi.
    
     -Suşehride genel asayiş uygulaması yapıldı-
    
     Suşehri İlçe Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, jandarma ekipleri tarafından D-100 Karayolu Suşehri sınırları içerisinde genel asayiş ve kimlik kontrolü uygulaması yapıldığı belirtildi.
     Uygulamada son bir hafta içerisinde çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 10 kişinin yakalandığı bildirildi. Yakalanan kişilerden Adli para cezası bulunan N.Knın tutuklanarak Şebinkarahisar Cezaevine gönderildiği kaydedildi.
     Halkın huzur ve güvenliği açısından uygulamaların devam edeceği belirtildi.
    
     -İlçede yarın elektrik kesintisi uygulanacak-
    
     Suşehri ilçesinde yarın elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.
     Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketinden (ÇEDAŞ) yapılan yazılı açıklamada, elektrik direği montaj-demontaj çalışmaları nedeniyle yarın 08.00-12.30 saatleri arasında Küçüksanayi Sitesi, Afetevler, Yalnızbağlar Mahallesi, Otogar ve çevresinde programlı elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.
     Yetkililer, çalışmaların erken tamamlanması halinde bölgeye belirtilen saatten önce enerji verileceğini belirtti.
    
     Muhabir: Faruk Kara / Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Suşehri ilçesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER