AGÜ Mimarlık Buluşmaları başlıyor

AGÜ Mimarlık Buluşmaları başlıyor


KAYSERİ (A.A) - Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suphi Saatçinin, Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen Mimarlık Buluşmaları çerçevesinde Kayseride konferans vereceği bildirildi.
     AGÜden yapılan açıklamaya göre, Türkiyede ve dünyada önde gelen mimarlık okulları arasına girmeyi hedefleyen AGÜ Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Buluşmaları adlı etkinlik dizisine yeniden başlıyor.
     Sümer ve Mimar Sinan yerleşkesi ile tarihi ve modern mimariyi en iyi şekilde hizmete sunmayı hedefleyen AGÜ, çeşitli illerden gelen, alanında uzman mimarları Kayseri ile buluşturarak alanında farkındalık yaratmayı amaçlıyor.
     AGÜ Mimarlık Fakültesi-nin ev sahipliğinde gerçekleşen Mimarlık Buluşmaları-nın bu haftaki konuğu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suphi Saatçi olacak.
     Prof. Dr. Suphi Saatçi, 27 Eylül Perşembe günü saat 14.00-de Kadir Has Kongre Merkezi-nde gerçekleşecek buluşmada Yaşayan Mimar Sinan adlı konuyu ele alacak.
    
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber AGÜ Mimarlık Buluşmaları başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER